Drømmen om småbruket

Annonselenke i teksten.

Småbruk

Mange drømmer om å gi opp bylivet og starte opp med sitt eget småbruk!

Trender kommer og går både i Norge og i andre land, men bølgen som går på det å eie sitt eget småbruk er noe som har ligget i vannskorpen i mange år og som friskner til med jevne mellomrom. Det er mange såkalte småbruk til salgs rundt omkring i Norge og mange av disse selges til drømmende mennesker som har hatt denne tanken i hodet i en årrekke!

Er du en av disse? ønsker du deg et lite hus på landsbygda med en tilhørende lite rød fjøs hvor du kan ha noen få dyr – kanskje geiter eller sauer, eller kanskje til og med fjærkre? Du er ikke alene om å drømme om dette, og hvorfor ikke realisere drømmen i dag med å søke om et lån? (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Men la oss uansett ta et lite skritt tilbake: hva er det egentlig som har skapt denne interessen? Hva er det som gjør at mange mennesker har en drøm som dette? Og hvilke mennesker er det som har disse drømmene? Dette er noen interessante spørsmål som det kanskje ikke kan svares klart på, men én ting har vi bitt oss merke i. Det publiseres jevnlig artikler som går på akkurat dette, og det er påfallende å se at det er mange karrieremennesker som nærmet har flyktet fra byen og den dyre toppleiligheten og ut på landet til et småbruk. å leve livet saktere synes å bli stadig mer populært, og det er nok unektelig slik at det er mange som opplever livet som et kjas og et mas, og som derfor trenger seg en pause fra stresset. Hva er vel da bedre enn et lite småbruk i Lofoten hvor stillheten er enestående og naturen fantastisk?

Sannsynligvis ikke sa veldig mye, og er dette noe du har lengtet etter så er det faktisk ingenting i veien for at man skal realisere det.

I mange tilfeller er det slik at man ikke trenger å jobbe med småbruket for å bo der – for mange er det rett og slett bare roen som er fristende. Har man for eksempel en jobb hvor man ikke er avhengig av å møte opp på et kontor eller en arbeidsplass, så kan man i praksis jobbe hvor man vil. Mange drifter nettsider og kan dermed liksågodt jobbe på landsbygden som i byen!

Kanskje er det litt ‘Himmelblå‘ i deg? I så fall er det bare å slå til i dag!